"Максимально звичайна людина": Командир спецпідрозділу Kraken розповів, який Буданов у реальному житті

Командир саперної служби спецпідрозділу Kraken Євген Шкірков із позивним Вікінг у інтерв’ю Online.UA розповів про очільника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова. Він, зокрема, описав, як головний розвідник поводить себе поза бойовими операціями, передають Патріоти України.

«Справжній розвідник, тому що він такий… максимально звичайна людина. Така людина максимально народна, зрозуміла», – пояснив Вікінг.

Євген Шкірков також додав, що Буданов дуже стриманий та більше слухає, ніж говорить. «Людина знає ціну своїм словам», – зауважив військовий.

Нагадаємо, очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов під час визволення Вовчанського агрегатного заводу безпосередньо керував місією. Важливим етапом операції було непомітне для ворога зосередження українських сил і засобів у районі проведення бойового завдання.

Родичі були стурбовані зникненням: У лісах Івано-Франківської області знайшли двох мертвих грибників (фото)

субота, 12 жовтень 2024, 20:18

У лісах Калуського й Коломийського районів Івано-Франківської області рятувальники разом із місцевими мешканцями вранці 12 жовтня знайшли тіла двох чоловіків-грибників. Про це повідомляють у Facebook Головного управління ДСНС України в регіоні, передаю...

Поліцію звинувачують у бездіяльності: У Києві особистий водій власниці бренду одягу One by One влетів у людей на тротуарі (відео)

субота, 12 жовтень 2024, 20:10

У Києві ввечері 10 жовтня особистий водій власниці бренду одягу One by One Лідії Сметани виїхав на тротуар, де влетів у чотирьох людей. Про ДТП повідомили адвокати юридичної компанії "Міллер", які представляють інтереси потерпілих, передають Патріоти У...