"Максиме, я готовий виїхати": Луцький терорист зателефонував журналісту Бутусову

Юрій Бутусов запропонував обміняти себе на жінок і дітей в автобусі, але терорист обірвав зв'язок.

Терорист, який взяв у заручники пасажирів і водія автобуса в Луцьку, зателефонував головному редактору "Цензор.НЕТ" Юрію Бутусову. Про це написав сам журналіст на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Щойно мені дзвонив чоловік, який захопив автобус з людьми в Луцьку "Максим Плохий". Каже, що має у своєму розпорядженні зброю та вибухівку. Люди в автобусі, з телефонів яких він здійснює дзвінки, сприймають його загрозу цілком серйозно", - уточнив Бутусов.

Юрій Бутусов розповів, що терорист вимагає від журналістів поширення його умов і хоче, щоб всі вони до нього приїхали. "Я відповів, що готовий приїхати, якщо він в обмін на мене відпустить жінок і дітей в автобусі. Він сказав, що підозрює, ніби я співробітник поліції, й кинув слухавку. Ось, пишу на своєму акаунті, я дійсно з вами говорив, Максим, готовий виїхати, в обмін на частину заручників", - написав журналіст.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...