Мала найкращі оцінки та була людиною-життєлюбом: Нові подробиці про вбиту у Львові дівчину-студентку (відео)

Убита у Львові 19-річна студентка Дарина Косенок вчилася на спеціальності "Перська мова", була відмінницею і мріяла стати перекладачкою.Про це розповів декан філологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, передають Патріоти України.

"Вона була відмінницею, вона мала найкращі оцінки, особливо за основною мовою – перською. Була енергійною, веселою, як зазначають всі одногрупники, людина-життєлюб", – зауважив Святослав Пилипчук.

Водночас стало відомо, що батьки дівчини вирушили до Львова на опізнання. Ховати її планують у рідному місті – Кам'янське Дніпропетровської області.

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...