Мала не розгубилася: Викрадена 11-річна дівчинка змогла з багажника авто описати поліції викрадачів

У середу, 5 травня, в Одесі о 19:00 невідомий чоловік викрав 11-річну дитину, закинув її у багажник автомобіля та поїхав. Інцидент трапився в районі вулиці Пушкінської. Потерпілу через годину розшукали правоохоронці. Дівчинка зателефонувала до поліції та розповіла про викрадення. Про це повідомили у місцевому Telegram-каналі "Х***ая Одесса", передають Патріоти України.

Зазначається, що зловмисник пересувався на автомобілі Renault чорного кольору. Відомий також фрагмент реєстраційного номера – 4859.

У місті з 20:50 було введено план "Перехоплення" для пошуку викрадача. За словами заявниці, транспортний засіб рухався близько 20 хвилин, після чого чоловік зупинив авто та пів години розмовляв телефоном.

Потерпіла повідомила, що після цього зловмисник на місці вів розмову приблизно з трьома людьми. Викрадену дівчинку розшукали правоохоронці, вона не постраждала і перебуває вдома. Про це пише "Думська" з посиланням на ГУНП в Одеській області.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...