"Мала співати на конкурсі в Парижі": У Бельгії трагічно загинула студентка з України (фото, відео)

У Бельгії у місті Льєж трагічно загинула 28-річна українка Елла Петниченко. Дівчину збив трамвай. Про це повідомляють на сторінці Королівської консерваторії міста Льєж, де навчалася дівчина, передають Патріоти України.

"З великим сумом ми дізналися про випадкову смерть Елли. Всі наші думки з її рідними та близькими, яким ми висловлюємо глибоке співчуття", – йдеться в повідомленні.

Під публікацією про трагічну смерть українки її однокурсники, викладачі та друзі залишили повідомлення зі співчуттями:

  • Моя прекрасна мила Елла, моє серце розбите, шоковане, спустошене... Ти мала співати сьогодні на конкурсі Вінас в Парижі! Я знала, що ти особлива і не тільки за твій сліпучий талант: ти чутливи , красивий і хоробрий ангел.
  • Я уявляла твоє світле майбутнє, сповнене успіху та музики, я не могла уявити, що доля буде такою жорстокою з тобою! Дякую життю, яке дало мені задоволення знати тебе і торкатися твоєї душі... Спочивай з миром, мій ангел.
  • Вона співала у нашому хорі. Щирі співчуття, родині та близьким.
  • Спочивай з миром.

Як повідомляє видання bx1.be, трагедія сталася 2 листопада ввечері поблизу зупинки Union у Льєжі. Дівчина переходила дорогу і потрапила під трамвай.

Елла Петніченко родом із Сіверська Донецької області, закінчила Харківський національний університет мистецтв імені І.П. Котляревського, мріяла стати оперною співачкою.


У Міненерго пояснили, навіщо Росія поновила обстріли енергетичної інфраструктури

неділя, 5 травень 2024, 8:38

Російські загарбники знову почали обстрілювати енергетичну інфраструктуру, що може свідчити про зміну політичної та економічної ситуації. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко в етері телеканалу "Ми - Україна". "Чому вони зараз вирі...

Українці мають заплатити податки навіть за ті квартири, які отримали десятки років тому: Названо суми та терміни

неділя, 5 травень 2024, 8:30

В Україні влітку треба платити податки на нерухомість (квартири та будинки). Податок платиться за минулий рік і за площу, яка перевищує 60 квадратів для квартир та 120 квадратів для будинків, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні Де...