Мала всі шанси вижити: Пасажирка загинула в палаючому літаку в "Шереметьєво", рятуючи дітей

Альбіна Пилипчук сиділа у дев'ятому ряду, а, як відомо, "фатальними" рядами літака стали всі після одинадцятого.

Пожежа в літаку в Шереметьєво в неділю, 5 травня, забрала життя 40 пасажирів авіалайнера і одного члена екіпажу. Серед пасажирів була Альбіна Пилипчук, яка загинула, рятуючи дітей. Історію дівчини опублікував Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Альбіна мала всі шанси врятуватися, ставши однією з 37 тих, що вижили, оскільки вона сиділа у дев'ятому ряду, а, як відомо, "фатальними" рядами літака стали всі після одинадцятого. Але коли всі пасажири рвонули вперед, дівчина почула позаду дитячі крики і пішла назад, розуміючи, що хтось повинен їм допомогти. Вона задихнулася від чадного газу - тіло Альбіни знайшли у хвості літака.

"Так вийшло, що всі пасажири до 11-го ряду змогли врятуватися. Всі, крім Альбіни. У неї залишився 10-річний син, якого жінка виховувала сама. Тепер її немає, а хлопчикові бояться сказати, що мама загинула. Він вірить, що вона все ще в лікарні, він дуже на неї чекає", - написано в повідомленні.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...