Маленька, але дивовижно сильна: Дівчинка встала на ноги у 8 тижнів

Дівчинка почала пробувати підніматися на ніжки, коли їй виповнилося трохи більше місяця.

Сім'я з Великобританії була вражена можливостям своєї доньки. Дівчинка Лула почала тримати голову через кілька днів після народження, а вже в два місяці твердо стояла на своїх ногах. Тато каже, що донька сильна, бо має мотивації. У 31-річного Тезра Фінн-Джонстона і 23-річна Емілі Деррік народилася донька 31 січня і важила вона 2,5 кілограми, повідомляють Патріоти України із посиланням на видання Thejjreport.

Проте дівчинка майже одразу здивувала батьків, коли ще до виписки з пологового будинку почала самостійно тримати голову. Батько жартує, що малеча просто має необхідну мотивації: чоловік з донькою часто дивилися відеоролики силових змагань на ютубі, і це надихнуло Лулу продемонструвати свою силу.

Подружжя каже, що дівчинка почала пробувати підніматися на ніжки, коли їй виповнилося трохи більше місяця. У 8 тижнів вона вже навчилася вставати самостійно, тож тепер, коли їй лише 15 тижнів, вона може без підтримки стояти на ногах.

Батько дівчинки вважає, що у неї хороше співвідношення м'язів і маси тіла, завдяки тому, що вона народилася невеликою. Сам Тезра захоплюється важкою атлетикою і зізнається, що в підлітковому віці вже міг побороти дорослих. Всі дивуються надзвичайній силі малечі. Адже зазвичай малюки починають вставати без підтримки у віці від 9 до 12 місяців.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...