Маленька донечка залишилась без батька: На Донбасі загинув молодий воїн ЗСУ (фото)

Побратими убитого розповіли, що снайпер поцілив йому прямо в серце в той час, коли воїн готував окопи.

Олексій Капустян. Фото: Фейсбук.

У п'ятницю, 29 листопада, в зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі загинув 26-річний військовослужбовець 8 батальйону 10-ї Г-штурмової бригади Олексій Капустян. Про це повідомляється на сторінці Гощанської районної держадміністрації Рівненської області, передають Патріоти України.

До його смерті під час виконання бойового завдання призвела куля ворожого снайпера. У військового залишилися мати і 3-річна дочка. Капустян був родом із села Кринички Гощанського району на Рівненщині. Дату прощання з героєм пообіцяли повідомити пізніше.Подробицями про вбитого воїна поділилася на своїй сторінці в Facebook журналістка Лілія Рагуцька.

"Знаєте, яким був останній пост на сторінці Олексія Капустяна? Це було фото, на якому патронами викладена обіцянка "Я повернуся". Обіцянка, яку він не зможе виконати. Тому що сьогодні його вбив російський снайпер", – написала вона.

Стало відомо, що Капустян за роки війни встиг послужити в 2 окремому батальйоні територіальної оборони Рівненської області "Горинь", в 30-тій та 24-тій бригаді, 130-му окремому розвідбаті. Останнім часом служив за контрактом у 8 окремому батальйоні 10 ОГШБр. Побратими убитого розповіли, що снайпер поцілив йому прямо в серце в той час, коли воїн готував окопи.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...