Маленька радість: Через два дні після пожежі в одеському коледжі знайшли живу кішку Соню (фото)

Інстинкт допоміг пухнастій тваринці знайти найбезпечніше місце в палаючій будівлі.

Соня змогла знайти для себе безпечний куточок. Фото: Фейсбук.

Під час масштабної пожежі в коледжі Одеси змогла сховатися і вижити триколірна кішка Соня, яка жила до інциденту в Інституті морської біології НАН України. Про це розповіла в Facebook одеситка Олена Балаба, передають Патріоти України.

"При пожежі в Одесі, на Пушкінській вижила триколірна кішка Соня, яка була "приписана" до Інституту біології Чорного моря НАНУ: вона сховалася в коридорі Інституту на п'ятому поверсі - з тієї сторони, яка виходить на саму Пушкінську і найменше постраждала від пожежі. Сьогодні біологам Соню знесли рятувальники і Руслана Мігас забрала її додому", - написала вона. Активіст Андрій Зотов також розповів про порятунок тварини, додавши, що кішка була "інститутським ельфом".

"Серед сумних і трагічних подій цих днів є і позитивні. Наша інститутська кішка Соня вижила і вціліла від пожежі частини будівлі, була врятована з верхнього поверху і зараз її пригріла Руслана Мігас. Протягом багатьох років Соня була нашим інститутським ельфом. Сподіваюся, для цієї цілком інтелігентної тварини знайдеться місце у відновленому ІМБ", - написав він у Facebook. Користувачі відзначили в коментарях, що інстинкт не підвів тварину і дозволив їй врятуватися.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...