"Маленька вчителька": Оля Полякова насмішила кумедним відео з 11-річною донькою, яка вчить її говорити українською

Українська виконавиця Оля Полякова насмішила кумедним відео, де молодша донька вчить її правильно говорити українською мовою, повідомляють Патріоти України.

В Instagram-stories знаменитість поділилася, що Аліса не дозволяє при ній взагалі спілкуватися російською. Окрім того, дівчинка постійно виправляє зіркову маму, якщо та щось неправильно говорить українською.

Оля Полякова / © instagram.com/polyakovamusic

"Вчителька української мови Аліса поправить кожну вашу фразу, я не можу нічого говорити без її поправок. У мене з'явився вдома вчитель української - не дозволяє говорити при ній російською, і поправляє кожне слово", - поділилася Полякова.

Та Аліса просто на відео вирішила виправити маму та вказала їй на помилку.

"Виправляє", - одразу виправила Полякову донька.

Співачка зазначила, що Аліса перейшла повністю на українську від 24 лютого, а до цього спілкувалася російською. Полякова дивується, як її донька встигла так швидко удосконалити свої знання, тим більше вона жила весь цей час у Великій Британії.

"Я не знаю, яким чином вона вивчила українську, але до 24 лютого вона не говорила українською. Вона поїхала до Англії і там перейшла на українську. За цей час вона сама навчилася говорити українською і говорить краще всіх. Я не розумію, як це сталося в Англії, де вона ні з ким не займалася", - розповіла Оля.

У кінці відео знаменитість показала, як Аліса прикрасила новорічну ялинку вдома. Так, дівчинка на вершину святкового дерева поставила прапор України.

Саме така ялинка вдома в Олі Полякової / © instagram.com/polyakovamusic"Дивіться, яку вона ялинку прикрасила сама. А зверху український прапор", - додала Полякова.

Педагогиню хочуть покарати за булінг: На Волині вчителька висипала пачку снеків на голову учениці

понеділок, 13 травень 2024, 22:42

На Волині у селищі Іваничі Володимирського району 13 травня в ліцеї №1 під час уроку вчителька висипала пачку снеків на голову учениці. Про це повідомило видання "Буг", передають Патріоти України. Як розповіли у поліції, батьки дівчинки не звертались д...

Пальне за "бронь": Представник ТЦК в Одесі вигадав хитру схему (фото)

понеділок, 13 травень 2024, 22:33

На Одещині викрили працівника одного з ТЦК, який за видачу довідки про відстрочку від мобілізації, вимагав у чоловіка 300 літрів пального або вартість зазначеного обсягу пального у грошовому еквіваленті. За відмову погрожував відправленням до зони бойо...