"Маленьке диво" великого розміру: Захисник українського ФК забив гол зі своєї половини поля (відео)

Ігор Курило забив м'яч з центра поля

Захисник "Агробізнеса" Ігор Курило відзначився фантастичним голом у матчі проти "Миколаєва", повідомляють Патріоти України з посиланням на "Футбол 24"

Захисник підійшов до м'яча, аби розіграти штрафний в районі центрального кола і помітив, що воротар "Миколаєва" далеко вийшов з воріт. Курило несподівано наважився на удар і перекинув голкіпера.

Варто зазначити, що "Агробізнес" втримав перемогу, відзначившись ще раз 2:0.Після цього матчу Сергія Шищенка звільнили з посади головного тренера "Миколаєва".

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...