Маленьке серденько не витримало: У Лисичанську померла дитина, в будинок якої прилетів снаряд окупантів

У лікарні померла дівчинка з Лисичанська Луганської області: у будинок родини 30 березня прилетів росйський снаряд. Про це повідомив голова Луганської обласної воєнної адміністрації Сергій Гайдай. "Маленька крихітка з Лисичанська померла. Після другої важкої операції, маленьке серденько не витримало. Янголові було 1 рік і 7 місяців. Легких хмаринок", - написав очільник ОДА, передають Патріоти України.

За словами Гайдая, напередодні в будинок сім'ї в Лисичанську прилетів снаряд. Вся родина отримала поранення. Наразі батьки перебувають в задовільному стані. Тим часом лікарі продовжують боротися за старшого брата, "вбитої орками маленької лисичанки".

Як повідомлялося, російська армія б’є зі всіх видів важкого озброєння по містах Луганської області. Зокрема, у Лисичанську внаслідок ворожих атак дві людини загинули. За словами Гайдая, напередодні кожна із трьох основних частин населеного пункту потерпала від артилерії та "Градів. Декількох постраждалих та загиблих лисичан годинами неможливо було забрати з вулиць.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...