Маленькій донечці ветерана АТО потрібна допомога: Родина звернулася до всіх небайдужих (фото)

"Доброго дня всім чуйним серцям! З великим проханням пише Вам мама життєрадісної дівчинки Лізи з міста Кременчука. Вже 9 років ми боремося за здоров'я донечки з діагнозом ДЦП", - написала у редакцію мама 8-річної Лізоньки Супрун з м. Кременчук Полтавської області, чоловік якої служив в АТО, передають Патріоти України. Цитуємо далі:

"Ліза розумна дівчинка, вона не говорить, але добре володіє очима, вона не ходить, але обожнює, коли з нею ходять, вона вибирає, що їй дивитись по телевізору, вона любить солодощі, вона працює на реабілітації до поту, ноги тремтять, а вона підіймається.

Коли вона народилася, то вчепилась за волосинку і боролась, щоб вижити, а зараз хоче показати усім, що життя потрібно цінувати, щоб зробити світ добрішим!!! Кожні півтора-два місяці Лізуня проходить лікування, і це вкрай необхідно!!! Вона росте - і без ЛФК та масажу її стан різко погіршується, сковує тіло та внутрішні органи.

Кожна реабілітація - це тисячі гривень, так, у нас є дохід, у нас працює тато, але ми ще живемо... Ми платимо за квартиру, їмо, вдягаємось... Ми звичайна родина… Тому ми вимушені звертатись за допомогою до людей, які мають можливості по краплинці зібрати кошти Лізі на реабілітацію.

Всі кажуть - це тяжко, так, це не легко, але повірте – тяжче, коли ти можеш хоч трохи щось змінити, але водночас не можеш...Страшно не допомогти своїй дитині, боляче від того, що боляче їй. Просимо підтримати нас! Дякуємо кожному".

РАХУНОК : 29244825509100 ТРАНЗИТ/ПОПОВНЕННЯКАРТ

БАНК ПАТ КБ"ПРИВАТ БАНК"

МФО 305299

ЗКПО 14360570

ПЛАСТИКОВА КАРТКА - 5168 7422 1621 8739

Супрун Лідія Іванівна (мама Лізи)

Запобігне важким імунним реакціям навіть краще наявній медичній практиці: Науковці створили універсальну групу крові, що розв'яже проблеми пошуку правильних донорів

понеділок, 6 травень 2024, 5:00

Переливання відповідної групи крові часто стає серйозним каменем спотикання через її наявність і терміновість. Але вчені стверджують, що знайшли бактерії, які залишать цю проблему в минулому. . Під час нещодавнього дослідження групи фахівців з Техн...

"Немає паспорта РФ - не отримаєш дитину": Окупанти погрожують породіллям на Луганщині

понеділок, 6 травень 2024, 3:25

Російські загарбники на окупованій Луганщині погрожують не віддавати дітей батькам, якщо у них немає документів РФ, передають Патріоти України. “Напередодні пологів жінок у так званій "ЛНР" в окремих випадках ще можуть госпіталізувати без наявності пас...