"Маленький стероїдний боксер": Кличко та Ф'юрі влаштували розбірки через Усика

Легендарний український ексбоксер Володимир Кличко став на захист свого земляка Олександра Усика після звинувачень Тайсона Ф'юрі. Чемпіон світу за версією WBC назвав Усика "маленьким стероїдним боксером", передають Патріоти України.

Кличко: Ф'юрі, ти живеш у скляному будинку

Володимир Кличко звернувся до Тайсона Ф'юрі у твітері. Колишній чемпіон світу за версіями WBO, WBA, IBF нагадав Тайсону, що той вживав допінг перед їх поєдинком у листопаді 2015 року.

"Тайсон Ф'юрі, ти живеш у скляному будинку, і хтось має забрати твої камені. Це було незадовго до нашого бою, коли в тебе справді був позитивний результат. Будь-хто може погуглити. Тримай себе в руках", – написав Кличко.

До свого допису у твітері 45-річний Кличко прикріпив висловлювання письменника Роберта Льюїса Стівенсона: "Люди у скляних будинках не повинні кидатися камінням".

Це британський афоризм, який має значення: "Той, хто сам не позбавлений недоліків, не повинен критикувати інших".

Відповідь Ф'юрі

33-річний Ф'юрі не забарився з відповіддю та адресував Кличку відео у твітері. Тайсон показав пояси, які відібрав у Володимира.

"Володимире, ти маєш нахабство повернутися після всіх цих років і відкрити свій великий рот. Ти так і не завдав удару, я зняв з тебе всі пояси. Дивися, це раніше належало тобі. Тепер вони належать мені, ти марний донощик. Продовжуй мріяти", – сказав Тайсон.

Також у своєму Твіттері Ф'юрі запевнив, що ні Кличко, ні Усик ніколи не зможуть його перемогти.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...