Маленький син теж був: Під Вінницею попрощалися із загиблим 27-річним бійцем ЗСУ (фото)

Старший солдат Андрій Сторожук загинув під час виконання бойового завдання від пострілу снайпера.

У місті Хмільник Вінницької області попрощалися зі старшим солдатом ЗСУ Андрієм Сторожуком, який загинув під Мар'їнкою Донецької області 24 вересня. Прощання відбулося 26 вересня. Про це йдеться на сайті Вінницької ОДА, передають Патріоти України.

"Старший солдат Андрій Сторожук 1992 року народження, загинув під час виконання бойового завдання від пострілу снайпера в районі населеного пункту Мар'їнка Донецької області в зоні проведення ООС. Отримане вогнепальне поранення несумісне з життям", - йдеться в заяві спікери ОДА.

У загиблого захисника України залишився дворічний син. Судячи з опублікованих знімків, дитина теж була присутня на прощанні з батьком. Похорон бійця пройде 27 вересня в селі Педоси Хмельницького району.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...