Малі навіть не розуміють, що це - не кішка: Собака трагічно втратила цуценят, але стала матір'ю для сиріт-кошенят

Собаці довелося зробити екстрений кесарів розтин, але, незважаючи на всі зусилля лікарів, вони не змогли врятувати її новонароджених цуценят.

В США вагітна собака-рятувальниця Джорджія трагічно втратила своїх новонароджених цуценят, які народилися в результаті кесаревого розтину мертвими. Однак, сумуючи за своїми дітьми, Джорджія змогла стати мамою для осиротілих кошенят. Про це повідомляє Metro, передають Патріоти України.

Вагітну Джорджію знайшли співробітники компанії Sunshine Dog Rescue біля автозаправної станції поблизу американсько-мексиканського кордону. Собаці довелося зробити екстрений кесарів розтин, але, незважаючи на всі зусилля лікарів, вони не змогли врятувати її новонароджених цуценят, котрі народилися передчасно.

Не усвідомлюючи свою втрату, собака стала просто шаленою, шукаючи своїх дітей. 'Це було так сумно, коли вона шукала своїх немовлят", - розповіла Аніта Оса, засновниця радіостанції ABC15.

Дівчина організувала через Facebook пошук осиротілих цуценят, котрих могла б полюбити за своїх Джорджія, до того ж у неї було молоко. Пошуки цуценят не увінчалися успіхом, однак користувачі мережі розповіли про кошенят, які осиротіли і дуже потребували материнського піклування.

"Я не була впевнена, що у нас щось вийде, - розповіла Аніта. - Але я подумала, що варто спробувати. У найгіршому випадку, я матиму кошенят, яких треба буде доглядати".

Вже перша ніч стала трагічною - одне з кошенят померло. Та, на щастя, з трьома іншими все було добре. "Я обережно познайомила Джорджію з кошенятами, дозволивши їй понюхати їх по черзі. І вона прийняла їх. Це було вражаюче, як вона моментально заспокоїлась. Я думаю, що кошенята навіть не уявляють, що Джорджія - собака", - розповіла Аніта.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...