Малюк безтурботно грав у футбол: Невідомий у масці зарізав 11-річного хлопчика

У неділю, 18 серпня, у іспанському місті Мосехон в Толедо невідомий вбив 11-річного хлопчика, вдаривши його гострим предметом на футбольному полі. Про це повідомляє El Pais, передають Патріоти України.

За інформацією джерел з урядового представництва в Кастилії-Ла-Манчі, напад стався близько 10:00. Як зазначили в урядовому представництві, загиблий грав з іншими дітьми на місцевому футбольному полі, коли на нього напав невідомий у масці. Мотив та причину нападу встановити поки що не вдалося. Після нападу він втік з місця події.

У відповідь на інцидент Цивільна гвардія організувала масштабні пошуки підозрюваного, залучивши до них десятки патрулів за участю підрозділу судової поліції збройного інституту та інформаційної групи командування Толедо.

Крім того, до пошуків нападника долучився гелікоптер Цивільної гвардії. Суддя, який веде цю справу, постановив зберігати таємницю слідства.

Очільник провінції Кастилія-Ла-Манча Еміліано Гарсія-Пейдж висловив співчуття родині загиблого хлопчика і заявив, що він "шокований" інцидентом. У зв'язку з вбивством хлопчика, міська рада Мосехона має намір оголосити триденну жалобу.

"Ми шоковані цією подією, і перш за все ми хочемо висловити нашу підтримку родині та друзям маленького хлопчика", - зазначила мер міста Кончу Седільйо. Вона закликала до хвилини мовчання о 19:30 за місцевим часом біля дверей мерії.

"Шкода, що мене поранили до перегляду цього": Військовий відреагував на скандальне відео про "блогерський фронт"

неділя, 18 серпень 2024, 20:12

Зірка шоу «Ліга сміху», військовий Віктор Розовий, який отримав на фронті тяжке поранення в голову, прокоментував скандальне відео про «блогерський фронт». Коментар він опублікував у своєму сторіс в Instagram, передають Патріоти України. "Чому я отрима...

Людей поранили уламки скла: На вагон поїзда Стрий - Івано-Франківськ впало дерево (фото)

неділя, 18 серпень 2024, 19:54

«Всі постраждалі оперативно отримали першу допомогу, чотирьох пасажирів із різаними травмами забрала швидка, їхні життя в безпеці», — зазначається в повідомленні. В Укрзалізниці додали, що поїзд продовжує рух із затримкою 1 год. 42 хв., а пасажирів пер...