Малюк був переляканий та безпорадний: У Києві на жвавій трасі водій скутера врятував кошеня (відео)

На традиційно жвавій вулиці Вадима Гетьмана у Києві водій скутера врятував маленьке кошеня. Відео опублікували в Telegram-каналі Dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

Зворушливий ролик зняли на вулиці Вадима Гетьмана біля повороту на вулицю Миколи Голего (район Індустріального моста). На відео видно, як пілот двоколісного транспортного засобу, побачивши беззахисну тваринку на проїжджій частині і різко загальмував. Зокрема, чоловік, не роздумуючи, підняв перелякане кошеня з дороги й поїхав з ним в безпечне місце.

"Побільше б таких добрих людей на дорозі. У Києві на Гетьмана небайдужий скутерист врятував кошеня на жвавій проїжджій частині, забравши його з собою. А яке добре діло встигли зробити Ви?)", - йдеться у дописі. У коментарях користувачі вражені вчинком хлопця та пишуть, що таких людей дуже мало.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...