Малюк обіймав рідну землю: Ющенка вразила реакція дитини, яку повернули в Україну (відео)

До України із США повернувся 6-річний син блогерки Аліни Шаманської та актора Руслана Ханумака, який втік за кордон начебто заради своєї дитини. Хлопчика привезла додому мама. Відео Аліна опублікувала у своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Ти в Україні. Ти вперше зараз за три роки ступиш на українську землю. Ти вдома! Ти вдома! Це українська трава, синочок. Вже нема написів англійською - все українською", - каже Шаманська на записі.

На відео відреагував третій президент України Віктор Ющенко. "Сердечно вітаю Вас на нашій рідній землі! Слава Україні", - написав він.

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...