Малюк помер у лікарні: На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка (фото)

На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка. Хлопчик помер у лікарні. Про це повідомила поліція Закарпатської області, передають Патріоти України.

До поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні 10-річного хлопчика з села Серне Берегівського району. У дитини було діагностовано близько 80% опіків тіла. Лікарі кілька днів намагалися врятувати життя хлопчика, проте від отриманих травм він помер.

Рідні загиблого запевняли, що під час спалювання трави хлопчик випадково пролив на себе легкозаймисту речовину і таким чином почалося займання. Проте виявилося, що умисний підпал одягу на дитині вчинив 33-річний співмешканець матері потерпілого хлопчика. Це сталося після того, як між дорослим та дитиною виникла сварка.

Зловмисника взято під варту без можливості внесення застави. Правоохоронці також проводять необхідні процесуальні дії, за результатами яких буде надано правову оцінку й діям матері.

Чи треба щоразу оновлювати "Резерв+", щоб з'явилася додаткова інформація: У Міноборони дали пояснення

п’ятниця, 28 червень 2024, 23:55

Оновлювання даних у застосунку "Резерв+" залежить від того, коли була занесена первинна інформація в реєстр "Оберіг", передають Патріоти України. з посиланням на заступницю міністра оборони Катерину Черногоренко в ефірі телемарафону. "Насправді це зал...

Справжні "улюблені": Кого з українських публічних осіб найчастіше цитують російські пропагандисти

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:10

В Україні провели дослідження, яке показало, кого з українських публічних осіб найчастіше цитують пропагандистські видання держави-агресора Росії. У топ-40 потрапили колишній радник Леоніда Кучми Олег Соскін, генерал ЗСУ у відставці Сергій Кривонос, на...