Малюк вижив, але буде інвалідом: На Львівщині лікарів звинувачують у смерті породіллі

Медикам лікарні оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею «Неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов'язків, що призвело до тяжких наслідків для хворого».

Слідчі Львівщини встановили, що через неналежне виконання лікарем-анестезіологом, двома акушерами-гінекологами і хірургом своїх обов'язків, померла породілля, а здоров'ю її новонародженої дитини було завдано непоправної шкоди, повідомляють Патріоти України.

- У Центральну міську лікарню Борислава надійшла вагітна 32-річна місцева жителька, - повідомляє ГУ Національної поліції Львівської області. - Під час пологів стан її здоров'я різко погіршився внаслідок неналежного виконання лікарями своїх професійних обов'язків. Серйозно постраждала і новонароджена дитина.
Медикам лікарні оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею «Неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов'язків, що призвело до тяжких наслідків для хворого». Лікарям загрожує до трьох років позбавлення волі. Ведеться слідство.

Як повідомляє обласна прокуратура, жінці - матері трьох дітей - повинні були зробити плановий кесарів розтин, але під час операції медики кілька годин не могли провести інтубацію, і у породіллі зупинилося серце. Реанімаційні заходи не допомогли, пацієнтка померла, а через тривале кисневе голодування дитина стала інвалідом.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...