Малюк знову почав дихати: У Львові патрульні реанімували кошеня, яке застрягло під автівкою (відео)

У Львові патрульним днями довелось рятувати кошеня. Воно застрягло під автомобілем і припинило дихати. Історію порятунку розповіли у Патрульній поліції Львівської області, передають Патріоти України.

"Подія сталася днями ввечері. Під час патрулювання міста нас зупинили перехожі та повідомили, що під автомобілем голосно нявкає кіт. Дістати його не можуть. Патрульні Діана Харатян та Артур Петрук почали шукати способи, аби врятувати пухнастика", – йдеться у повідомленні.

Після тривалих спроб тваринку все ж вдалось витягти із пастки, однак вона припинила дихати. "Коли ми витягли кошеня з-під автівки, воно раптово припинило дихати, тож я, не зволікаючи, почала реанімувати його. На щастя, хвостик почав дихати", – розповіла Діана Харатян.

Патрульні завезли тваринку з новою власницею до ветеринарної клініки.

Плод в утробі був неживий: У Польщі в лікарні померла 25-річна вагітна українка

понеділок, 9 вересень 2024, 22:53

В Польщі в лікарні померла 25-річна вагітна українка. Без матері залишилося троє дітей. Про це пише польське видання Wiadomosci, передають Патріоти України. Трагедія сталася ще в середині серпня, але про неї стало відомо тільки зараз. Жінку привезли в ...

Видавцю доведеться виправити помилку власним коштом: Лісовий прокоментував інцидент з картою України без Криму

понеділок, 9 вересень 2024, 22:17

Міністр освіти і науки Оксен Лісовий відреагував на скандал з підручником з української мови для учнів сьомого класу, де зображена карта України без Криму. Відповідний допис очільник відомства опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Зокрема...