Малюка лишила у кімнаті: У Полтаві мати двомісячної дитини викинулася з дев'ятого поверху

У Полтаві 25-річна дівчина випала з балкона дев'ятого поверху по вулиці Коновальця. Від отриманих травм вона померла. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції України в Полтавській області. Інцидент трапився пізно ввечері, о 21:30, передають Патріоти України.

"У поліцію Полтави 23 червня, близько 21:30, про подію повідомив місцевий житель. Очевидець по телефону розповів поліції, що в Полтаві, на вулиці Коновальця, жінка випала з дев'ятого поверху", – написали правоохоронці.

Як розповів начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Полтавській області Юрій Сулаєв, загибла два місяці тому народила дитину.

"Того трагічного вечора молода мама залишила малюка на чоловіка в кімнаті, а сама вийшла на балкон, звідки і випала. Правоохоронці перевіряють всі обставини трагічної події, після чого зможуть сказати, це був нещасний випадок або самогубство", – зазначив він.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...