Малюка скинули із 10-го поверху: В одному з найвідоміших музеїв світу сталася моторошна НП (фото)

Підліток, який зіштовхнув дитину, заарештований за звинуваченням у замаху на вбивство.

Дитина впала на балкон 5-го поверху. Фото: Твіттер.

В Галереї Тейт Модерн, одному з найвідоміших музеїв Великобританії та світу, 17-річний підліток викинув шестирічного хлопчика з десятого поверху. Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України.

Інцидент стався в новій будівлі галереї Блаватник-білдінг, названої на честь уродженця Одеси - американського і британського мільярдера Лена Блаватніка, яка зробив найбільшу в історії музею пожертвування - 260 мільйонів фунтів стерлінгів. На 10 поверсі будівлі розташовано оглядовий майданчик, оформлений у вигляді балкона.

За словами очевидців, вони чули звук удару тіла, після чого прозвучав несамовитий жіночий крик: "Це мій син! Це мій син!".

Дитину, яка впала на дах п'ятого поверху, доставили в лікарню вертольотом. Хлопчик знаходиться в критичному стані. Підліток, який зіштовхнув дитину, заарештований за звинуваченням у замаху на вбивство. Причини його вчинку невідомі. Судячи з усього, з хлопчиком і його матір'ю він знайомий не був. Ведеться розслідування інциденту. Музей був закритий до кінця дня.

Сучасна галерея Тейт - лондонська галерея модерністського і сучасного мистецтва, входить до групи галерей Тейт, в яких виставляється національна колекція британського мистецтва з 1500 року по сьогоднішній день. У галереї знаходиться колекція творів світового мистецтва, створених з 1900 року. Вона входить в десятку найбільш відвідуваних художніх музеїв світу.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...