Малюка знайшли у комі: Мати тримала свого сина у собачій клітці та морила голодом

В австрійському місті Кремс 32-річна жінка замкнула свого 12-річного сина у собачій клітці, в якій він замерзав та мучився від голоду. Тепер її звинувачують у тортурах та спробі вбивства. Про це повідомляє ВВС, передають Патріоти України.

Поліція дізналася про жорстоке ставлення матері до своєї дитини ще в листопаді минулого року від соціального працівника та батька хлопчика, який живе окремо від сім’ї. Але широкого розголосу ця справа набула кілька днів тому.

Як повідомив представник поліції провінції Нижня Австрія Йоганн Баумшлагер, хлопчик мучився декілька місяців і ледве не помер, його знайшли в коматозному стані. Дитину терміново доставили до лікарні, а матір, яка знущалася над сином, заарештували.

За словами поліцейського, затриману жінку підозрюють також у тому, що вона щоденно по декілька разів обливала хлопчика холодною водою після чого на декілька годин відкривала вікна квартири при мінусовій температурі.

Дотепер син матері-бузувірки має психологічні проблеми, хоча його фізичний стан завдяки догляду лікарів відновився. Розслідування цієї справи триватиме ще два місяці, після чого жінці оголосять обвинувачення.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...