Малюків будуть привозити на вихідні: У Росії відкриють "концтабір" для дітей (фото)

На створення "концтабору", який називають музеєм, виділили три мільйони рублів в рамках президентського гранту.

У Карелії відкриють бутафорський концтабір для школярів, де їм в рамках патріотичного виховання покажуть умови життя і побут в'язнів фінських переселенських таборів 1941-1944 років. Про це повідомило видання "Рідус", інформують Патріоти України.

Передбачається, що дітей будуть привозити до "концтабору" на вихідних. На створення "концтабору", який називають музеєм, виділили три мільйони рублів в рамках президентського гранту.

Дерев'яні споруди зводять в селі Ватнаволок Кондопожского району. За основу взяли декорації художнього фільму "Весурі", який зняли в цій місцевості в 2019 році. Відкриття "концтабору" заплановано на грудень 2020 року. Зараз роботи знаходяться на стадії завершення. Вже побудовані дерев'яні бараки, встановлені кулеметні і оглядові вишки.


Був "змушений поїхати до хворої матері": У Рівному головного сержанта засудили за дезертирство

вівторок, 7 травень 2024, 18:56

У Рівному апеляційний суд покарав військовослужбовця за дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану і відправив його на 5 років за ґрати. Про це передає Zaxid.net з посиланням на вирок суду, передають Патріоти України. Як йдеться у справі, головний с...

Оскарження висновку ВЛК можливе: Офіцер розповів, як це відбуватиметься

вівторок, 7 травень 2024, 18:22

Можливість оскарження рішення військово-лікарської комісії залишиться в оновленому законодавстві. Про це заявив в ефірі телемарафону офіцер Центральної військово-лікарської комісії Дмитро Мірошніченко, передають Патріоти України. "Ми її удосконалили. В...