Малювала картину на стіні: В Одесі 13-річна дівчинка трагічно загинула в покинутому санаторії

В Одесі в п'ятницю, 19 липня, дві 13-річні дівчинки малювали фарбами на стінах покинутого санаторію. Одна з дівчат впала в проміжок між сходами, внаслідок чого загинула на місці. Про це повідомляє ГУ Національної поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

Зазначається, що дві 13-річні одеситки приїхали погуляти до одного з санаторіїв. Дівчата піднялися сходами покинутої будівлі, де малювали фарбами на стінах між чотирнадцятим та п’ятнадцятим поверхами. Одна з дівчат вирішила помилуватися своїм малюнком, зробила крок назад, не втрималась і впала в проміжок між сходами.

Правоохоронцям про трагедію повідомили батьки подруги загиблої. На місце події відразу приїхали поліцейські, рятувальники та медики. Проте врятувати дівчинку, на жаль, не вдалося, вона загинула на місці.

"Родина загиблої раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла, зі слів батьків донька відпросилась погуляти з подругою та була постійно на звʼязку. Близько 18-ї години вона повідомила матері, що вже збирається додому, однак через годину перестала відповідати на дзвінки", - йдеться у повідомленні.

Попередньо, смерть дитини настала від травм у результаті падіння з висоти. Наразі триває слідство.

За фактом загибелі дівчинки розпочато провадження за ч. 2 п. 2 статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок". Поліцейські встановлюють повні обставини трагічної події.

"Риби багато як ніколи... Зграї атерини, хамси, кефалі... нарощує чисельність бичок та інші осілі аборигенні види", - еколог розповів, що відбувається на дні Чорного моря

понеділок, 22 липень 2024, 9:08

Одеський еколог, очільник громадської організації "Зелений лист" Владислав Балінський констатує, що через надмірну спеку у Чорному морі починаються заморні процеси, проте разом з тим кількість різноманіття біоресурсів вражає. Про свої враження після да...

В Україні мобільний інтернет один із найповільніших у світі - рейтинг

понеділок, 22 липень 2024, 8:56

Компанія Ookla (власник сервісу Speedtest) опублікувала свіжі результати дослідження тестів швидкості, з якого стали відомі країни з найшвидшим мобільним і стаціонарним інтернетом, передають Патріоти України. Як виявилося, в Україні мобільний інтернет ...