Мало не втратила свідомість, коли побачила: На Черкащині жінку перелякала кров, яка лилася із сусідського балкона

У Каневі Черкаської області жінка помітила, як з балкона сусідів капає кров. Налякана містянка викликала копів. Про це повідомляє речниця пресслужби патрульної поліції Черкаської області Зоя Вовк, передають Патріоти України.

"На спеціальну лінію 102 зателефонувала жителька Канева. Вона розповіла, що білизну, яка сохла після прання та балконі, залило кров’ю від сусідів зверху. Жінка не могла прийти до тями від того, що сталося в їхньому будинку. Непокоїли тривожні думки, аж поки не приїхали поліцейські та все не перевірили", - розповідає Зоя Вовк.
З’ясувалося, що сусідка купила свинячої крові, щоб приготувати кров'яну ковбасу. Літрову банку з кров'ю вона поставила на балконі. Ємність лопнула і рідина полилася до сусідів знизу. Налякану сусідку заспокоїли.

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...