Мало не здалося: Злочинець намагався викрасти машину бійця ММА - покарання виявилося жорстким (фото, відео)

Боєць змішаних єдиноборств (ММА) Деррік Льюїс зловив на місці злочину зловмисника, який намагався викрасти його автомобіль. Про це спортсмен повідомив на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Льюїс на прізвисько "Чорний звір" потужним ударом відправив злочинця в нокаут, а потім здав його поліції. Боєць показав пошкодження на машині і свій кулак після удару. "Виродок намагався вкрасти моє лайно (Йдеться про машину), - сказав Льюїс на відео.

36-річний Льюїс виступає у важкій ваговій категорії. За свою кар'єру він провів в ММА 32 поєдинки, в яких здобув 25 перемог і зазнав сім поразок. Раніше він був був претендентом на титул чемпіона UFC.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...