Мало рідним було горя: У Кропивницькому переплутали тіла небіжчиць

У Кропивницькому прокуратура зайнялася співробітниками місцевого моргу, з вини яких були переплутані тіла двох померлих жінок.

У Кропивницькому під час поховання переплутали тіла двох небіжчиць

4 лютого рідні поховали у Кропивницькому 69-річну жінку, яка довго хворіла. Одна з дочок померлої запідозрила, що в труні лежить не її мати, а стороння жінка, обличчя якої було накрито вуаллю. Проте, похорони відбулися, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Ранкове місто".

А 5 лютого рідні вже другої жінки переконалися, що їм видали тіло абсолютно сторонньої людини. Виявилося, що сім'ям видали не тих небіжчиків з вини співробітників моргу.

Тіло першої пенсіонерки, яку поховали під чужим ім’ям, планують ексгумувати. А саме сьогодні проходять похорони другої небіжчиці, з якою родичі прощаються вже вдруге.

Кіровоградська місцева прокуратура внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом неналежного виконання працівниками моргу і ритуальної служби своїх професійних обов'язків (ч. 1 ст. 367) КК України.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...