"Мали довгостроковий контракт із джинами": У Чечні трьох людей в ефірі телеканалу змусили зізнатися в чаклунстві

Богослов Ельжуркаєв заявив, що вони "продали своє тіло і свою душу дияволу", з яким у них нібито договір.

Адам Ельжуркаєв.

У Чечні затримали трьох осіб за підозрою в "чаклунстві", у ефірі телеканалу "Грозний" їх змусили розповісти про методи роботи і вибачитися. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Нову газету.

За словами головного лікаря Центру ісламської медицини в Грозному, богослова Адама Ельжуркаєва, одна із затриманих "вдавалася до найвитонченіших методів сіхра [чаклунства]", в іншого був "довгостроковий контракт із джинами", а третя жінка для позбавлення від пристріту радила клієнтці скупатися у відварі із зарізаної курки. Ельжуркаєв заявив, що вони "продали своє тіло і свою душу дияволу", з яким у них нібито договір.

Схожий сюжет про затримання «чаклунки» з'явився в ефірі «Грозного» 11 вересня. Їхала з Північної Осетії в Чечню Секінат Ібрагімову затримали з замками, ключами і грунтом нібито зі свіжих могил. «Ці чаклунки небезпечніше будь-якого тероризму, ваххабізму, наркоманії», - говорив тоді Ельжуркаєв.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...