Мали карту з відмітками стратегічних об'єктів: У Дніпропетровській області затримали 8 диверсантів

У Дніпропетровській області затримали вісьмох підозрілих осіб, які можуть бути причетні до співпраці з країною-агресором. Про це повідомили у пресслужбі МВС, передають Патріоти України.

Чотирьох осіб, які можуть бути причетні до збору інформації на користь РФ, затримали у Дніпрі. Ще трьох ймовірних учасників диверсійно-розвідувальних груп правоохоронці виявили у Кривому Розі.

Зокрема, біля мосту у Самарському районі правоохоронці зупинили автомобіль, який різко змінив напрямок руху та намагався втекти від поліції. Під перевірки у водія в мобільному телефоні виявили численні чати з громадянами РФ, а із собою він мав близько 200 тис. гривень. На всі питання поліцейських чоловік відповідав невпевнено та плутано.

Інші затримані мали із собою карту території з відмітками, фото та відео вулиць міста із позначенням заводів та стратегічних об’єктів, переписку в месенджерах про кількість блокпостів та місця їх розташування.

За попередньою інформацією один із чоловіків наприкінці грудня приїхав з Москви та оселився на Дніпропетровщині. Також у поліції повідомили, що у м. Новомосковську правоохоронці встановили жінку, яка закликала до повалення української влади й агітувала за "руський мір".

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.