Малий зовсім не панікував: 10-річного хлопчика змило у відкрите море хвилею - його дії вразили рятувальників

Інцидент стався 31 липня на пляжі курортного міста Скарборо.
Море у Скарборо. Фото: Вікіпедія.

У Великій Британії 10-річний хлопчик більше години протримався у відкритому морі, а допомогли йому в цьому поради з документального фільму, повідомляють Патріоти України.

Як пише BBC, інцидент стався 31 липня на пляжі курортного міста Скарборо. Коли рятувальники знайшли дитину у відкритому морі, вона лежала на спині з розпростертими руками і просила про допомогу. Саме так радили поводитися в документальному фільмі, який хлопчик нещодавно подивився.

"Ми в захваті від цього неймовірного хлопця, який зумів зберегти спокій і слідувати рекомендаціям при жахливих і стресових обставинах. Якби не це, результат міг би бути зовсім іншим", - прокоментував ситуацію керівник рятувальників в Скарборо Лі Мартон.

За його словами, дитина керувалася порадами з документального фільму BBC "Як врятуватися в морі". Після того, як дитину врятували, її передали батькам, які повезли хлопчика на огляд до лікарні.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...