"Мама не приходить вже місяць": У Дніпрі рятують недоношену двійню - про малюків турбуються лише лікарі і волонтери

У Дніпрі медики рятують недоношену двійню. Ніхто з батьків до дітей не приходить. Про це повідомляють у БФ "Для тебе", передають Патріоти України.

За словами волонтерів двійня народилася понад місяць тому. Діти у важкому стані через недоношеність. У них не відкривалися легені. Хлопчика і дівчинку одразу перевели у палату інтенсивної терапії.

Вже понад місяць мама не приходить до своїх дітей. "З нею все гаразд, вона не захворіла, 1 раз вона відвідувала хлопчика, він в більш стабільному стані, ніж його сестричка, сказала, що прийде наступного дня, але не прийшла. 1 місяць медики шкреблі по засіках, щоб лікувати дітей, але їхні запаси вичерпалися, тож вони звернулися до волонтерів", - розповідають у БФ.

Діти народилися 7-місячними. Дівчинка перебуває у дуже важкому стані і досі самостійно не дихає, вона нічого не їсть, тільки через крапельницю. Організм не приймає харчування.

Її братик - у відділенні недоношених, дихає сам, але слабенький, має анемія. У обох дітей дихальна недостатність. Зараз волонтери збирають кошти на подальше лікування двійні.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...