"Мама нє любіт ваєнних": Нардеп Дубінський під час вручення повістки до військкомату влаштував провокацію

Депутата Дубінського викликали повісткою до Подільського військкомату у Києві — Дубінський влаштував провокацію, пише "Дзеркало тижня".

Відео, зняте біля будівлі ДБР, куди Дубінський мав з’явитися до слідчого, депутат виклав у своєму Telegram-каналі.

В працівника військкомату Дубінський допитувався, які саме правоохоронні органи повідомили, що вранці 5 жовтня він прийде до ДБР, та у зневажливій формі перепитував, чому в працівників ТЦК немає його даних.

Зрештою, коли Дубінського попросили підписати повістку про виклик для уточнення даних, він заявив: "А я не хочу ничего подписывать. Давайте вы просто отдадите мне бумажечку да и все".

Повістку про виклик він так і не отримав, порадивши працівнику військкомату залишити її на пам’ять.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...