"Мама пыталась как-то наладить, успокоить, но у нее больное сердце - не выдержала": Нові обурливі подробиці про жорстокого вбивцю дівчинки під Одесою

Микола Тарасов

Імовірний убивця 11-річної Дарії Лук'яненко Микола Тарасов має дуже жорстокого батька. Чоловік свого часу за підозрою у згвалтуванні перебував за гратами, і саме через голову сімейства Тарасови 15 років тому змушеними були змінити Миколаївську область на Іванівку, що на Одещині. Крім того, Геннадій Тарасов не гребує застосовувати грубі слова та кулаки у бік свого сина, повідомляють Патріоти України.

Під час обрання запобіжного заходу підозрюваному у жорстокому вбивстві 11-річної Дарії Лук’яненко Миколі Тарасову стало відомим, що його був засудженим на 5 років за спробу зґвалтування ще у 1990-тих роках. Так, після цього випадку родина Тарасових змушеною була переїхати з Миколаївської області на Одещину.

Злочин Геннадій Тарасов скоїв 15 років тому – у 1995 році. Сталося це у селі, де тоді проживала його родина. Тоді чоловіка, які і його сина тепер, також звинуватили у спробі зґвалтування та засудили на п'ять років. Через цей випадок Тарасовим довелося тікати від гніву сусідів і терміново змінювати місце проживання.

Крім того, жителі Іванки пригадують, що Тарасов-старший часто та без причини, коли ті були підлітками, бив своїх синів (старшого Олександра та молодшого Миколу ). Відтак, за словами нинішніх односельців Тарасових, "ці хлопці – розлючені з самого юнацтва та здатні на будь-що".

Я тримала контейнер на ринку, ми були поруч, я все чула ... Батько Миколи вічно принижував своїх дітей, обзивав, він навіть бив їх. Рік тому діти були вже дорослими, Колю ми ось цього не бачили, а старший, – він їм допомагав. Генадій його палицею перетягнув, і так дитина йшла через весь базар з палицею. Він вічно їх паскудив, бив, мама навіть слова не говорила,
– розповіал місцева жителька Ганна Зборовчук у ефірі одного з українських телеканалів.

Жінка додає, що батько не раз грубо висловлювався у бік синів: називав їх "сволотою", "худобою" та "падлом", а також погрожував вбити.

Про жорстке виховання дітей з боку батька пригадують й у місцевій школі. Водночас викладачі кажуть, що Микола мав хороші математичні здібності та відзначався кмітливістю. Саме завдяки цьому він продовжив навчання в одному з коледжів у Одесі та деякий час там працював.

Коля дійсно працював в Одесі, проте чомусь там посварився, звільнився та повернувся додому. Тут він "закрився в собі", закрився у своїй кімнаті та ні з ким не розмовляв. Мама намагалася якось налагодити, заспокоїти, але у неї хворе серце – не витримала, потрапила в лікарню", – зазначив старший брат підозрюваного у вбивстві, – 26 річний Олександр Тарасов.

До слова, місцеві переконують, раніше у Іванівці ходили чутки про те, що батьки могли навіть розбещувати Миколу та його брата. Щоправда наскільки таке припущення є правдивим, сказати важко.

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...