"Мама все порешает": Одна з учасниць погрому будинку під Одесою заявила, що не боїться відповідальності (відео)

Підлітки, які розгромили орендований будинок у селі Прилиманське під Одесою, звинуватили в ситуації господарів. На їхнє переконання, дорослі самі винні, що "віддали житло в руки малоліткам", передають Патріоти України.

Одна з учасниць погрому навіть заявила, що не боїться відповідальності за скоєне, адже її мама "все вирішить". Відео із зізнаннями були опубліковані в одеських Telegram-каналах.

Так, кілька дівчаток організували прямий ефір у соцмережах, де під "милими" фільтрами й супроводжуючи промову ненормативною лексикою, ділилися своїми версіями події. На камеру неповнолітні заявили, що не шкодують про це, хоча і визнають, що трохи перегнули палицю.

"Ми це зробили "по угару". Не подумали, протупили. Пропонували гроші, але нам відмовили. Так у чому проблема", – з подивом зазначила одна з них. Її подруга запевнила, мовляв, у будинку вже було все "роз**бано", вони ж "по-приколу зламали" лише дві картини.

"А з цього роздули таке, що ми, бл*дь, варвари...", – обурилася вона. Перша дівчина додала: відповідальності вона не боїться. Адже батьки її підтримують і платити господарям розгромленої квартири не збираються.

"Моїй мамі писали, скидали. Вона на це сказала: "не**й було квартиру малоліткам давати". Ні копійки не дасть. А якщо справа до "ментів" дійде, то, повір, моя мама все вирішить, мені допоможе", – висловила переконання дівчинка. Увага, на відео присутня ненормативна лексика!

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...