"Мандрівник у часі": На знімку минулого століття помічено людину з "мобільним телефоном"

Люди дуже спантеличені, оскільки на знімку, зробленому в 1940-х роках у Корнуоллі, схоже, один із чоловіків тримає в руках мобільний телефон, пише Mirror, передають Патріоти України.

У центрі фотографії воєнного часу чітко видно чоловіка в пошарпаному коричневому костюмі, який дивиться в щось, схоже на мобільний телефон. Навколо нього десятки людей, що гріються в останніх літніх променях на пляжі Тоуен у вересні 1943 року. Фотографію розмістив в Інтернеті Стюарт Гамфріс.

Він написав у Твіттері: "Британські військові робітники біжать до моря — цей пляж у Корнуоллі був сфотографований у вересні 1943 року. (Було б чудово, якби хто-небудь із вас зміг визначити, який пляж!)" Але коли він опублікував знімок моря, користувачі Твіттера зазначили, що серед людей у закатаних штанах, панамках, які відпочивають на шезлонгах, сталася дуже незвичайна сцена.

Журнал South London History написав у коментарях до фотографії: "Е... мені здається, чи цей хлопець перевіряє свій телефон?" Доктор Кевін Перселл додав: "Хороший улов. Очевидно, що чоловік на знімку — турист, який мандрує в часі і перевіряє свій мобільний пристрій. Нарешті є докази того, що подорожі в часі реальні. Тепер ми бачимо на старих фотографіях речі, які раніше не брали до уваги, але тепер ми знаємо, що це телефони, оскільки вони у нас є".

Джеральд Джексон додав: "Показує, як сильно змінився пляжний одяг! Піджак, краватка і капелюх? Майте на увазі, вони робили це, коли я був дитиною, у 50-ті роки". Але Гамфріса це не переконало, він сказав: "Я думаю, цей хлопець скручує сигарету!" Це не перший випадок, коли пильні фотолюбителі помічають моторошно сучасні пристрої на зернистих старих знімках і плівкових кадрах.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...