Маніяк на візництві: Спливли нові моторошні факти "подвигів" водія BlaBlaCar, який згвалтував клієнтку (відео 16+)

Зґвалтування водієм BlaBlacar: спливли нові деталіВодій популярного онлайн-сервісу зі спільних поїздок BlaBlaCar, який зґвалтував 27-річну пасажирку по дорозі з Одеси в Черкаси, раніше вже пропонував інтим іншим попутникам, зазначають Патріоти України.

Так, про свої враження від поїздки з 51-річним Олександром розповіли cестри Ольга і Анна Вовк, які разом зі своїм другом добиралися до Одеси.

За словами дівчат, по дорозі водій голосно вмикав музику, часто зупинявся і розповідав дивні історії, а потім відверто почав пропонувати інтим.

"Говорив, що на задньому сидінні є спальний мішок, поспимо всі разом. Поспимо, але він зовсім не сон мав на увазі", – розповіла одна з сестер.

Дівчата у відповідь показово зателефонували батькам, після чого чоловік помітно заспокоївся. Вони не залишали негативних відгуків на сервіс, а також не зверталися в поліцію, про що пошкодували.

"Ми вирішили, що він із тих, хто любить поговорити, але робити нічого не буде. На жаль, ми нічого нікому не сказали", – поділилася Ольга Вовк.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...