Марадону поховали без серця: Лікар зробив несподівану заяву щодо смерті легенди футболу

З'явилися нові подробиці щодо смерті та подальшого поховання легендарного аргентинського футболіста - Дієго Марадони. Про це повідомляє Marca, передають Патріоти України.

Так, за словами лікаря, письменника та журналіста Нельсона Кастро, Марадона був похований без серця. "Була група радикальних футбольних фанатів, які представляли клуб "Хімнасія Ла-Плата", яка хотіла здобути серце Марадони. Цього не сталося, люди дізналися про їхні наміри та попередньо витягли серце.

Однією з причин стала необхідність вивчення. Воно було дуже важливим для визначення причин смерті. На жаль, Марадона мав залежність від усього того, що його занапастило, хоча інші померли б набагато раніше. Дієго мав напрочуд стійке тіло.

Проблема в тому, що він ніколи не хотів повністю позбавитися всіх негативних факторів. Серце Марадони важило 500 грамів, воно було дуже велике. Зазвичай серце важить 300 грамів. Нехай і був спортсменом, а й зазвичай серце більше, ніж в інших, причина була у цьому. Справа була в серцевій недостатності", - сказав Кастро.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...