Марафон життя "між краплями": Костянтин Меладзе публічно звернувся до своєї дочки, яка підтримала Україну

Продюсер Костянтин Меладзе рідко виходить на зв'язок із прихильниками у своїх соціальних мережах, проте зараз він все ж з'явився, щоб привітати свою доньку Лію з днем народження.

Дівчині щойно виповнилося 20 років. З цього приводу зірковий батько опублікував їхні спільні фотографії.

"Ліюшка. 20", - підписав фото Меладзе і додав емодзі у вигляді червоного серця.

Костянтин Меладзе з донькою / Скриншот Instagram

Варто зазначити, що Лія була учасницею проекту "Голос країни". Після повномасштабного російського вторгнення вона підтримала Україну і навіть закликає донатити на армію ЗСУ.

А ось її зірковий батько відмовчується. Відомо, що він розлучився з Вірою Брежнєвою. Подейкують, що причиною розриву стали різні політичні погляди. Також існує думка, що Костянтин зраджував Брежнєву. Незважаючи на це співачка дякує екс-чоловікові на своїх концертах за пісні.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...