"Марʼяна, подружко, виходь": Відома волонтерка зробила фото із Залужним та згадала Безуглу

Волонтерка, членкиня Громадської антикорупційної Ради при Міністерстві оборони Дана Ярова опублікувала фото з головнокомандувачем Збройних сил Валерієм Залужним. Світлину вона оприлюднила у Facebook, передають Патріоти України.

На знімку Залужний, обійнявши Ярову, усміхнено позують на камеру на фоні новорічної ялинки. Примітно, що у підписі до фото волонтерка згадала нардепку від «Слуги народу» Мар’яну Безуглу, яка останнім часом багато критикує головкома ЗСУ та раніше конфліктувала з самою Яровою. «Віримо, любимо, підтримуємо. P.S. Марʼяна, подружко, виходь», – написала Ярова.

Нагадаємо, раніше депутатка від «Слуги народу» Мар’яна Безугла посперечалася із відомою української волонтеркою Даною Яровою, яку нардепка назвала «фейковим волонтером». Мар’яна Безугла помітила, що футболка Дани Ярової вартує 11 тисяч гривень. Мовляв, це лише підтверджує факт «заробляння на волонтерці».

Згодом українська волонтерка Дана Ярова оголосила, що її светр бренду Moschino продано за $5 тис. Кошти з продажу волонтерка віддала на закупівлю автівок для ЗСУ.

Після того, як за Дану Ярову, яка займається волонтерською діяльністю з 2014 року, заступилися інші волонтери, громадські діячі та політики – Безугла поскаржилася на «мережу волонтерів, які можуть розхитувати суспільство», до Служби безпеки України.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

"Ми ще подивимося ці моменти": Шовковський висловився про розгромну поразку "Динамо" від "Лаціо" у стартовому турі Ліги Європи

четвер, 26 вересень 2024, 23:25

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував розгромну поразку від римського "Лаціо" в матчі першого туру основної стадії Ліги Європи сезону-2024/25, передають Патріоти України. Номінально домашній для "біло-синіх" поєдинок н...