Маркевич прокоментував чутки про те, що він покидає "Карпати"

Головний тренер львівських "Карпат" Мирон Маркевич пояснив, яка ситуація у клубі та чи збирається він змінити команду. Про це пише фанатський телеграм-канал "Карпат" з посиланням на Трибуну, передає "Еспресо.Захід".

"Нікому я ніяких ультиматумів не поставив. Звідки ви то взяли? Я не розмовляв з ним (журналістом Бурбасом - ред.) ... Так, поки залишаюся (у Карпатах, - ред)", – сказав Маркевич в інтерв'ю.

Раніше повідомлялося, що головний тренер львівських "Карпат" Мирон Маркевич може залишити команду через конфлікт з шеф-скаутом клубу Глібом Корнієнком. Про це повідомили у Sport.ua.

"Головний тренер львівських "Карпат" Мирон Маркевич може залишити команду через конфлікт з шеф-скаутом клубу Глібом Корнієнком, повідомляє український журналіст Ігор Бурбас", – йдеться у повідомленні.

Хто може очолити "Карпати" після Маркевича

За інформацією джерела, головним кандидатом на заміну Маркевичу є коуч "Інгульця" Владислав Лупашко. "Цікаво, що 37-річний Лупашко зі своїм "Інгульцем" не дав "левам" завоювати золоті медалі Першої ліги, обігравши "Карпати" в останньому матчі сезону з рахунком 2:1", – додають журналісти.

Відзначимо, що львів'яни фінішували другими, набравши 65 очок у 28 матчах чемпіонату. Про те це все одно дозволило команді гарантувати собі участь в Українській Прем'єр-лізі 2024/25.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...