Мародер помилився армією: Комірник у полковничих погонах віз із Суджі "пралки та унітази"

Співробітники департаменту контррозвідки СБУ виявили факт мародерства з боку військових ЗСУ у місті Суджа Курської області російської федерації. Про це редакції 368.media повідомили власні джерела, передають Патріоти України.

У День незалежності, 24 серпня, оперативники СБУ задокументували завантаження у Суджі побутової техніки у вантажні автомобілі, які належать ЗСУ. Вантаж супроводжував полковник Володимир Сахневич, начальник центрального продовольчого управління командування сил логістики ЗСУ.

Колону під наглядом супроводили до Сумської області, де її затримали місцеві оперативники. Відкрито провадження за фактом мародерства за ч.1 ст. 438 ККУ. В ході обшуку в машинах знайшли холодильники, пральні машини, орбітреки, монітори та іншу побутову техніку.


"Ніщо не віщувало біди": Подруга Фаріон розповіла про останні зустрічі з нею та її ексчоловіка

вівторок, 27 серпень 2024, 19:55

Подруга та колега Ірини Фаріон Оксана Микитюк розповіла, що під час останніх зустрічей з мовознавицею вони ходили на шопінг та каву і ніщо не віщувало біди. Про це вона заявила в інтерв’ю OBOZ.UA, передають Патріоти України. "9 липня, за 10 днів до тра...

Мародер помилився армією: Комірник у полковничих погонах віз із Суджі "пралки та унітази"

вівторок, 27 серпень 2024, 19:28

Співробітники департаменту контррозвідки СБУ виявили факт мародерства з боку військових ЗСУ у місті Суджа Курської області російської федерації. Про це редакції 368.media повідомили власні джерела, передають Патріоти України. У День незалежності, 24 се...