Маршрутники хочуть більше грошей: Столичні перевізники підвищать ціни на проїзд

У маршрутках Києва ціни на проїзд вже в квітні можуть накрутити. Як повідомляють перевізники, подорожчання в столичному транспорті варто очікувати на 10-20%, повідомляють Патріоти України з посиланням на golos.ua.

"Питання підвищення тарифів у Києві зараз розглядається перевізниками. Коли це станеться, поки незрозуміло. Швидше за все, в квітні. За тиждень до підвищення цін про це повідомлять у місцевій владі", — сказав директор представник Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників Володимир Назаренко.

За словами Назаренка, підвищення проїзду буде незначним.

"В районі 10 - 20%. Залежно від протяжності столичних маршрутів", — зазначив він.

Як каже голова обласної асоціації автоперевізників Олексій Павленко, перевізники зовсім можуть змінити або закрити деякі маршрути через критичну нестачу грошей.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...