"Марш рівності" в Харкові: На кожного гея було по поліцейському - не допомогло, арешти та побиття

За підсумками Маршу рівності «Харків Прайд» були затримані близько двох десятків людей, постраждали двоє поліцейських. Також ведеться розшук тих, хто в парку Шевченка напав на учасника маршу, котрий повертався додому, зазначають Патріоти України.

У поліції нарахували на марші близько 2000 учасників (організатори, в свою чергу, заявили про 3000). Марш охороняли понад 2500 співробітників поліції, включаючи спецназ, Національну гвардію і курсантів. Сам марш пройшов досить мирно, інциденти почалися вже після завершення акції в центрі Харкова.
У поліції кажуть, що затримали 17-річного харків'янина, який на вулиці Сумській жбурляв каміння в людей, які поверталися з маршу. На юнака складено адмінпротокол за дрібне хуліганство.
За підсумками сутички з поліцією на вулиці Римарській затримані 17 осіб. Хулігани розпорошили в поліцейських сльозогінний газ. Один з правоохоронців отримав серйозні опіки очей, його колезі також знадобилася медична допомога.
Відреагували в поліції і на хуліганів, які переслідували представника сексменшин в парку Шевченка. Ведеться слідство, встановлюються учасники бійки.

Паралельно з Прайдом сексменшин у центрі міста відбувся Марш за традиційні цінності, учасники якого закидали перших яйцями, уточнює повідомлення МВС "Громадське".

Обидва заходи відбулися на площі Свободи. Учасників Маршу рівності відокремили рядом автобусів і кордоном правоохоронців. У той же час, кілька супротивників Маршу рівності лягли на землю перед колоною учасників "ХарьківПрайда", проте учасники цього маршу просто обійшли їх і попрямували далі.

Через деякий час після початку заходів учасники ходи традиційних цінності почали кидати в учасників Маршу рівності яйця. У кінцевій точці Маршу рівності від учасників альтернативної акції їх відділяв кордон силовиків. Також громадський порядок охороняли нацгвардійці.


Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...