Марсу вже замало: Ілон Маск готується до польотів за межі Сонячної системи за допомогою антиматерії

Маск заговорив про польоти за межі Сонячної системи: що для цього потрібно

Засновник американської компанії SpaceX Ілон Маск заговорив про польоти за межі Сонячної системи. Для цього потрібно використовувати антиматерію. Про це винахідник та бізнесмен заявив, виступаючи онлайн на російському марафоні "Нове знання", повідомляють Патріоти України з посиланням на "РИА Новости".

За його словами, найближча Сонячна система знаходиться на відстані чотирьох світлових років.

"Її потрібно по-іншому досліджувати. І найефективніший спосіб це зробити... використовувати антиматерію, а також колапс матерій... і тоді можна буде вибратися за межі Сонячної системи", - сказав пан Маск .

Зазначимо, антиматерія - матерія, що складається з античастинок - "дзеркальних відображень" ряду елементарних частинок, які володіють однаковими спіном і масою, але відрізняються один від одного знаками всіх інших характеристик взаємодії.

Однією з головних загадок сучасної фізики вважається асиметрія - переважне переважання у Всесвіті матерії над антиматерією.


Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...