Марув теж прихопили? Із Москви до Києва вирушив потяг з евакуйованими українцями (відео)

У купейних вагонах 716 громадян України. Наповнення вагонів – 100-відсоткове.

У суботу, 28 березня, з Москви до Києва вирушив спеціальний поїзд з евакуйованими громадянами України, організований на тлі поширення нового коронавірусу. Потяг №906/905 виїхав із Київського вокзалу в російській столиці, повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

В Україну потяг прибуде 29 березня. Час у дорозі складе 12 годин 57 хвилин. Пасажирів пропускали через окремий ізольований прохід: він був зроблений трохи нижче 15-го шляху, з якого відправлявся потяг, передає "РИА Новости". Заявляється, що тисняви не було.

Зазначається, що спеціальний потяг прямує без зупинок. У дорозі пасажири проходять прикордонний і митний огляд, а також медичний огляд співробітниками Росспоживнагляду.

Нагадаємо, що евакуація росіян з України, що передбачено карантином, цим же потягом відбулася 27 березня.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...