Марині Поплавській виповнилося б 52 роки: У "Дизель Шоу" написали зворушливе привітання

Українській актрисі, коміку, педагогу, примі проектів "Дизель Студіо" Марині Поплавській 9 березня виповнилося б 52 роки, передають Патріоти України.

Її колеги з "Дизель Шоу" на своїй сторінці в Facebook написали пост, присвячений пам'ятному дню. Вони відзначили, що 9 березня для них – день пам'яті і скорботи.

"Сьогодні день народження у Королеви гумору, великої артистки, нашої дорогої колеги Марини Францівни Поплавської. Їй би виповнилося 52 роки. 9 березня для нас тепер назавжди день скорботи і день пам'яті. На жаль, час тільки збільшує біль від втрати. Ми сумуємо!", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Марина Поплавська загинула в жовтні 2018 року в автокатастрофі. В той день в автобус з акторами "Дизель Шоу" врізався у вантажівку.

Знаменитість народилася 9 березня 1970 року в місті Новоград-Волинський (Житомирська область). Саме тут пройшло все її дитинство. З раннього віку вона мріяла стати вчителькою і працювати з дітьми. Після школи вступила до Житомирського державного університету. Після чого пішла працювати в школу вчителем української мови та літератури. В "Дизель Шоу" почала працювати в 2015 році, де виконувала ролі "типових жінок" – тещі, дружини і мами.

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...