Маша Єфросиніна пригадала, як зірковий голлівудський актор відмовився з нею сфотографуватися

Українська ведуча Маша Єфросиніна пригадала, як наважилася підійти до одного популярного актора Голлівуду зробити фото, передають Патріоти України.

Як пригадала знаменитість, вона брала інтерв'ю в багатьох світових зірок. Утім, завжди фотографуватися з ними соромилася. Та під час відпочинку з чоловіком у Флоренції, Маша побачила у ресторані свого кумира – голлівудського актора Тома Генкса.

Єфросиніна підійшла до нього з проханням зробити фото, утім зірка Голлівуду відмовив їй. Як зізналась Маша, вона після того випила чимало алкоголю, аби заспокоїтися.

"Ми з Тимуром у Флоренції 2016 або 2017 року поїхали в романтичну подорож. Заходимо до ресторану, а там сидить Том Генкс. Кажу: "Тимуре, я хочу з ним фото". І там гуляла якась компанія жінок, в однієї з них був день народження. Вона до нього підбігає і просить фото. І він встає, сам бере телефон, сам робить фото. Коли підійшла я, він мені сказав: "Ні, наступного разу", - розповіла Маша у новому випуску "Дорослих дівчат".

Єфросиніна вважає, що Том Генкс їй відмовив, адже скористався правилом "другого фото". Тобто голлівудський актор не сфотографувався, адже не хотів, щоб решта відвідувачів ресторану підбігали до нього з відповідним проханням.

"Я думаю, що на мені спрацювало правило "другого фото". Тобто якби він сфотографувався зі мною, то весь ресторан зрозумів би, що можна вибудовуватися в чергу і з ним тепер робити селфачі", - пояснила Маша.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...